TREN
 
 
HABERLERİMİZ & MEDYA
Haber Başlıkları
 
Ayvalık’ı EMITT 2013’te AYTUGEB temsil etti

Balıkesir'in turistik Ayvalık ilçesi, her yıl olduğu gibi 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2013)'na katıldı. İlçe bu yıl Ayvalık Turizm Geliştirme ve Alt Yapı Hizmet Birliği (AYTUGEB) tarafından temsil edildi.

Ayvalık standını Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, ATO Başkanı Rahmi Gençer, AYTUGEB yöneticileri ve ilçedeki turizm sektörü temsilcileri tek başına bırakmadı. Stantta her zaman olduğu gibi zeytin, zeytinyağı, sakızlı kurabiye, lor tatlısı, Girit leblebisi, Ayvalık tost ekmeği gibi ilçeye has ürünler, tadımlık olarak ziyaretçilere dağıtıldı. Turizmciler ise iş bağlantıları kurabilmek için yoğun temaslarda bulundu.

Standa gelen ziyaretçilerle yakından ilgilenen Başkan Türközen, "Ayvalık’ın tanıtımını tek çatı altında uygun gördüğümüz için Altınova ve Küçükköy belediyeleri, Özel İdare, Ticaret Odası ve sektör temsilcileriyle beraber bir birlik kurduk. Üç senedir fuarlara gidiyoruz. Sadece EMITT’e değil, İzmir Enternasyonal Fuarı'na ve birçok yurtdışı fuarına da katılıyoruz. Ayvalık’ın turizm potansiyeli her geçen gün artıyor." dedi.