TREN
 
 
HABERLERİMİZ & MEDYA
Haber Başlıkları
 
Ayvalık Miami Kruvaziyer Fuarında İlgi Odağı Oldu

Ayvalık Belediyesi tanıtımda sınırları aştı. Bu sene 16-19 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en önemli Kruvaziyer fuarı olan "Cruise Shipping Miami" Miami Kruvaziyer Seyahat Fuarı'na katılan Ayvalık, ilgi odağı oldu.

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, Ticaret Odası Başkanı İbrahim Kantarcı ve beraberindekiler Türkiye'nin Miami Başkonsolosu Özgür Kıvanç Altan ile Miami Belediye Başkanı Tomas Regalodo'yu makamlarında ziyaret etti, Ayvalık hakkında bilgiler verdi.

Başkan Gençer, Başkonsolos ve belediye başkanına çeşitli hediyelerle Ayvalık'ın İngilizce tanıtım filmlerinin yer aldığı özel USB kataloglardan verdi.

Fuarın ilk gününde Tura Turizm CEO'su Erkut Öner, GAC Gemicilik Acentesi Direktörü İlker Ata, Windstar Cruise Director ve Marina Operations Sander Groothuis, Merkez Deniz Acenteliğinden Sadettin Bülbül ve MSC Cruise Tech Manajer Port Kaptanı Luigi Postena ile görüşmeler yapıldı.

Miami Kruvaziyer Seyahat Fuarı'nda gerçekleştirilen görüşmelerden olumlu sonuçlar alındığını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Kruvaziyer acenteleriyle görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmelerimiz olumlu geçti. Ayvalık olarak dünyada ve Akdeniz'de hızla gelişen Kruvaziyer turizminden pay almak istiyoruz" dedi. - BALIKESİR